Murmester Dag Arne Nilsen AS

Historie

Vår historie starter i 1986, da Dag Arne Nilsen bestod svenneprøven i murfaget og startet eget firma. I dag er vi Vestfolds største murmesterbedrift.

I begynnelsen bestod firmaet kun av Dag Arne, men i 1987 ble medarbeider Ole Erik Olsen den første ansatte. Sammen utførte de murarbeider i Vestfolddistriktet. Oppdragsmengden økte etter som de opparbeidet seg ry som gode og seriøse håndverkere. Flere ble ansatt, Dag Arne fikk mesterbrev og firmaet ble omdannet til aksjeselskap. I 1998 ble firmaet godkjent for Sentral Godkjenning, og er nå klassifisert i klasse 2 i Sentral Godkjenning. I 2007 fusjonert med velrenommerte Murmester Odd Rui AS. Firmaet ble med dette tilført enda flere fagområder, og målet om å bli en komplett murmesterbedrift føltes nådd. I 2011 ble Murmester Olav Braut innlemmet og tilførte firma ytterligere kompetanse.

Etter å ha sett et behov for en murmesterbedrift i Kongsberg-området, startet Dag Arne Nilsen AS i 2010 en avdeling på Kongsberg i samarbeid med Steffen Hope og PK-Hus.  Steffen Hope er i dag daglig leder. (Se egen fane for Kongsberg-avdelingen.)

Vi holder i dag til på Sem, utenfor Tønsberg, og flyttet sommeren 2007 «over gaten» inn i nye og moderne lokaler i Broen Næringssenter. Firmaet består av 35 medarbeidere. Omsetningen de siste årene har ligget mellom 40 og 45 MNOK.

Vi har alltid sett nytten av å følge med i utviklingen og forsøker å holde oss oppdatert på nye produkter og metoder. Samtidig forsøker vi å holde i hevd gamle håndverkstradisjoner – fra kalkpuss til puss på luftet kledning. På denne måten mener vi å kunne tilby våre kunder effektive og oppdaterte håndverkere, noe som kommer både kunder og firma til gode.